Maquillatge

Realça la teva bellesa natural traient el màxim partit al teu rostre

Maquillatge

Realça la teva bellesa natural traient el màxim partit del teu rostre.

MAQUILLATGE

BELLESA D’ULLS

El lifting de pestanyes és un tractament indolor en el qual alcem les pestanyes des de la base semblant aquestes molt més llargues. A més, el lifting aconsegueix que les pestanyes s’allisin, s’estirin i s’aixequin amb molta suavitat.
Així, és el tractament ideal per elevar i accentuar la curvatura de les pestanyes de manera natural, proporcionant una mirada més sensual i sofisticada.

Un dels propòsits de bellesa de tota dona és una mirada bonica i seductora. Tenir una curvatura perfecta en les nostres pestanyes ressaltarà la nostra bellesa natural, la resposta per aconseguir aquests propòsits és la nostra permanent de pestanyes.

La permanent permet arrissar les pestanyes per aconseguir realçar la mirada. És una senzilla tècnica basada en la correcció de la forma natural de la pestanya.

La durada aproximada és de 3 mesos, encara que es recomana realitzar el servei amb una freqüència de 45 dies aproximadament.

Per aconseguir una mirada àdhuc més lluminosa, és ideal combinar la Permanent amb el Tint de pestanyes

Els nous tints amb keratina enforteixen i reparen les pestanyes, l’oli de argán hidrata i proporciona lluentor.

DOBLE FUNCIÓ: Proporciona la coloració perfecta i és a més un tractament cosmètic, restablint

en cada servei la keratina de la pestanya.

El pas del temps i les agressions externes ocasionen que la keratina de les pestanyes vagi desapareixent. Les pestanyes es tornen trencadisses, febles i tendeixen a caure amb facilitat.

La keratina, l’oli de argán ajuden a hidratar, protegir, enfortir, nodrir, reparar i augmentar la lluentor i el color gràcies al seu poder reestructurant.

Permet adaptar la tonalitat de les celles al color del pèl.

La seva composició, amb alt contingut en aloe vora, permet fer el servei d’allisat i tint al mateix moment. Això augmenta la rendibilitat del producte perquè redueix considerablement el temps del servei, a més de ser un aspecte de fidelització de la clienta.

El Tint Ros específic per a celles permet un aclarit de la cella natural per afavorir la posterior aplicació del tint, o per simplement rebaixar la tonalitat natural.